IMATRALLA SOI BIG BAND-MUSIIKKI 25.06.-30.06.2018

Tervetuloa Imatran big band -kesäkurssille! Juhannuksen jälkeisellä viikolla Imatralla pidetään tuttuun tapaan Imatran 43. big band -kesäkurssi 25.6.-30.6. Kurssille ovat tervetulleet kaikki big band -musiikista kiinnostuneet, harrastelijat, aloittelijat sekä pidemmälle ehtineet.

Ulkomaiseksi kapellimestarivierailijaksi on varmistunut amerikkalainen pasunisti, sovittaja, säveltäjä, orkesterinjohtaja John Fedchock. Fedchock tunnetaan mm. Woody Hermanin orkesterin sovittajana 1980-luvulla sekä johtamastaan New York big bändistä 2000-luvulla. Kurssin aikana Fedchock johtaa A-big bändiä sekä luennoi kaikille opiskelijoille.

Kurssin muut opettajat ovat Petri Juutilainen (big band), Tero "Kultainen Trumpetti" Lindberg (big band), Rasmus Soini (big band) ja Antti Rissanen (big band). Instrumenttiopetuksesta vastaavat Tero Saarti (trumpetit), Petri Puolitaival (saksofonit), Juha "Jay" Kortehisto (pasuunat) ja komppia kouluttavat jazzpianisti Mikael Jakobsson ja rumpali Markus Ketola.

Kurssilaisista muodostetaan 4 big bandia tason ja tyylilajin mukaan. Kapellimestarit kiertävät opettamassa eri bändeissä päivittäin. A-big band koostuu pääosin ammattiopiskelijoista ja muista pidemmälle ehtineistä. B-big band ja C-big band soittavat vaihtelevaa big band -ohjelmistoa ja D-big band esittää monipuolista ja mielekästä junior-tasolle tehtyä ohjelmistoa. Nuorimmat osallistujat ovat olleet 8-vuotiaita ja vanhimmat 72-vuotiaita!

Tyypillinen kurssipäivä koostuu aamun instrumenttisessiosta, luennosta, päivän sektioharjoituksesta ja yhtyeharjoituksista sekä illan konserteista. (ks. viikon aikataulu)

Kurssin hinta on 290€, johon sisältyy koulumajoitus Linnalan koululla. Muita majoitusvaihtoehtoja Imatralla ovat mm. Kesähotelli Imatra, Center Hotel Imatra, Imatran Kylpylä ja Imatran Valtionhotelli. Sisaralennus, joka koskee kaikkia sisaruksia on 10%. Ryhmäalennus yli 10 osallistujan ryhmille on 10%. Aamupalaa ja lounasta on tarjolla Imatran kaupungintalon ruokalassa kurssipaikan naapurissa. Kurssilaisille aamiaisen hinta on 6€ ja lounaan hinta 9€.

Kurssille osallistua voit yksin tai kaverin kanssa, sektiona tai kokonaisena bändinä.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Suomen big band -yhdistyksen Junior All Star Big Bandiin voi hakea koesoiton kautta, joka järjestetään Karelia-salissa ma 25.06. klo 19.00. Bändiä ohjaa kapellimestari Antti Rissanen.

 

anttir2          JohnFedchock

Big Band -kurssin johtaja Antti Rissanen ja huippuvierailija John Fedchock

 

  

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös tilata Big Band Camp 2018 T-paidan 10€ hintaan