IMATRALLA SOI BIG BAND-MUSIIKKI 24.06.-29.06.2019

Tervetuloa Imatran big band -kesäkurssille! Juhannuksen jälkeisellä viikolla Imatralla pidetään tuttuun tapaan Imatran 44. big band -kesäkurssi 24.6.-29.6. Kurssille ovat tervetulleet kaikki big band -musiikista kiinnostuneet, harrastelijat, aloittelijat sekä pidemmälle ehtineet.

Ulkomaiseksi vierailijaksi on varmistunut amerikkalainen Grammy-palkittu säveltäjä/sovittaja ja pianisti Michael Abene. Kurssin aikana Abene johtaa A-big bändiä sekä luennoi kaikille opiskelijoille.

Kurssin muut opettajat ovat Petri Juutilainen (big band), Tappi Maunuvaara (big band), Rasmus Soini (big band) ja Antti Rissanen (big band). Instrumenttiopetuksesta vastaavat Tero Saarti (trumpetit), Petri Puolitaival (saksofonit), Juha "Jay" Kortehisto (pasuunat) ja komppia kouluttavat jazzpianisti Mikael Jakobsson ja rumpali Markus Ketola.

Lisäksi italialainen pianisti/pedagogi Enrico Intra pitää perjantaina 28.6 kello 10-13 workshopin jazz-musiikin käyttämisestä elokuvamusiikkina.

Kurssilaisista muodostetaan 4 big bandia tason ja tyylilajin mukaan. Kapellimestarit kiertävät opettamassa eri bändeissä päivittäin. A-big band koostuu pääosin ammattiopiskelijoista ja muista pidemmälle ehtineistä. B-big band ja C-big band soittavat vaihtelevaa big band -ohjelmistoa ja D-big band esittää monipuolista ja mielekästä junior-tasolle tehtyä ohjelmistoa. Nuorimmat osallistujat ovat olleet 8-vuotiaita ja vanhimmat 72-vuotiaita!

Tyypillinen kurssipäivä koostuu aamun instrumenttisessiosta, luennosta, päivän sektioharjoituksesta ja yhtyeharjoituksista sekä illan konserteista. (ks. viikon aikataulu)

Kurssin hinta on 320€, johon sisältyy majoitus Paajalan opiskelija-asuntolassa, Pilvikuja 1. Muita majoitusvaihtoehtoja Imatralla ovat mm. Kesähotelli Imatra, Center Hotel Imatra, Imatran Kylpylä ja Imatran Valtionhotelli. Sisaralennus, joka koskee kaikkia sisaruksia on 10%. Ryhmäalennus yli 10 osallistujan ryhmille on 10%.

Kurssille osallistua voit yksin tai kaverin kanssa, sektiona tai kokonaisena bändinä.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Suomen big band -yhdistyksen Junior All Star Big Bandiin voi hakea koesoiton kautta, joka järjestetään Karelia-salissa ma 24.06. klo 19.00. Bändiä ohjaa kapellimestari Antti Rissanen.

 

anttir2 michaelabene
Big Band -kurssin johtaja Antti Rissanen Michael Abene

 

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös tilata Big Band Camp 2019 T-paidan 10€ hintaan