47. Big Band -kurssi järjestetään Imatralla su 26.6.-pe 1.7. Kurssin yhteydessä pidetään myös konsertteja Koskenpartaan ulkolavalla ja jameja ravintola Kuohun terassilla.

Kurssi pidetään Imatran kulttuuritalo Virrassa. Kurssi alkaa sunnuntaina Juhannuksen jälkeen ja etenee siitä päivittäin aikataulun mukaisesti perjantaille, jolloin kuullaan kurssin loppukonsertit. Opetuksen pääpaino on big band -yhteissoitossa, mutta oppimista tukemaan päiväkohtainen aikataulu sisältää myös instrumenttiklinikoita ja improvisointiluentoja.

Viime vuosien tapaan kurssille odotetaan osallistuvan noin 80-100 henkilöa, jotka jaetaan kurssin big bandeihin tason perusteella. Jokainen voi kuitenkin ilmoittautua haluamaansa big bandiin etukäteen.

Kurssin kouluttajat ovat oman alansa ja maamme etevintä huippua.

Kurssin päävierailija ja A-bändin vetäjänä on tänä vuonna suomalainen jazz-pianisti, orkesterinjohtaja ja säveltäjä, Jukka Linkola.

B-big bandia johtaa ledendaarinen Petri Juutilainen.

C-big bandiin voi ilmoittautua oppimaan big band -musiikin perusteita ja valikoiden hyvää ja vankkaa perusohjelmistoa. Big bandia johtaa Jaakko Jauhiainen.

Erno Tiittasen ohjaama D-big band on tarkoitettu big band -musiikin aloittelijoille, joilla ei vielä ole kokemusta tai on vain vähän kokemusta big bandissa soittamisesta. D-big bandiin voi osallistua lähes millä soittimella tahansa, sillä Erno tekee räätälintyönä omat stemmat jokaiselle!

Kurssille osallistuu myös Suomen big band- yhdistyksen Junior All Star big band, joka myös konsertoi tapahtumassa. Koesoitto uusille jäsenille järjestetään ma 27.6. klo 18.00.

Kurssille voi osallistua yksin, sektiona tai jopa kokonaisena big bandinä! Tunnelma kurssilla on rento ja kannustava ja opetus tunnetusti korkeatasoista. Tervetuloa!

Kouluttajat:

Kurssin henkilökunta:

  • Antti Rissanen, kurssin johtaja
  • Kari Vaittiniemi, vastaava mestari
  • Suvi Leppätie, kurssisihteeri

Kurssin hinta on 340€, johon sisältyy majoitus Paajalan opiskelija-asuntolassa, Pilvikuja 2. Majoitus tapahtuu 3 huoneen soluissa. Muita majoitusvaihtoehtoja Imatralla ovat mm. Center Hotel Imatra ja Imatran Kylpylä. Sisaralennus, joka koskee kaikkia sisaruksia on 10%. Ryhmäalennus yli 10 osallistujan ryhmille on 10%.

 

anttir2
Big Band -kurssin johtaja Antti Rissanen Jukka Linkola

 

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös tilata Big Band Camp 2022 T-paidan 10€ hintaan